Släng av mjölstockning? | Rebecka Axelsson
rebeckaaxelsson

Rebecka Axelsson

Annons

Släng av mjölstockning?

Godmorgon godingar!
Hur mår ni?
Vi mår bra, lite trötta idag bara så Lias ligger och sover nu och jag dricker kaffe och kollar på nyhetsmorgon. Så spännande att följa valet alltså, så otroligt jämt ju.

I fredag så var Alex kusin Sofie och hennes kille Linus från Gävle här och hälsade på, så himla mysigt 🙂 Tycker det är så roligt att så många vill komma och hälsa på. Lias är så otroligt älskad från så många olika håll och det värmer verkligen mitt hjärta!

Men precis innan dom kom så kände jag mig väldigt låg/hängig och hade liksom “ont” i musklerna i armar och axlar plus att jag hade lite ont i ena bröstet. Tänkte att det kanske var för jag burit på Lias för mycket och att jag producerar otroligt mycket mjölk med tanke på att han tuttar väldigt mycket? Men jag tog två alvedon och så gick det över. Men senare på kvällen så kom det tillbaka och kände att jag var tvungen att vila lite och då började jag frysa något otroligt, hade på mig mjukisbyxor, tjocka mysstrumpor, och en tjock luvtröja och så låg jag med både täcke och filt men frös ändå sjukt mycket. Tog temp för att kolla om jag hade feber, hade först 37,3 så lite feber (har i vanliga fall 36-ish) tog en gång till efter tag och då låg den på 38,4. Började googla och pratade med svärmor som trodde det var mjölkstockning.. Hade det lite på känn att det var det också. Men jag tog två alvedon, drack en resorb, hade värmekudde på bröstet. Läste även att en massage kunde hjälpa, så Alex gav mig en axelmassage. Efter någon timme så blev det bättre och dagen efter kände jag ingenting. Så skönt att det gick över!
Men vad tror ni? Kan det ha varit en släng av mjölkstockning?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rebeckaaxelsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats